PIRELLI SCORPION TRAIL II Rear 150/70 R17

PIRELLI SCORPION TRAIL II Rear 150/70 R17
54 800 Ft

Méret: 150/70 R17 M/C TL 69V

Pirelli Scorpion Trail 2

Speciálisan napjaink kaland motorjaira fejlesztve. A Trail II helyt áll terepen is, miközben egy modern sport-túra abroncs teljesítményét hozza az aszfalton. SCORPION™ Trail II – az új Pirelli abroncsot a legkeményebb igénybevételre tervezték. Agresszív mintázata és innovatív technikai megoldásai által magas sebességnél is stabil, megfelelő vonóerő terepen is, kezes és minden szituációban kiválóan tapad.

Az oldal barázdák feladata a minden eddiginél hatékonyabb vízelvezetés, míg a középső „duplán nyitottbarázdák feladata kettős: a vízelvezetés mellett fontos szerepet játszanak a mindig megfelelő vonóerő, jobb stabilitás és a szebb kopáskép kialakításában.

A széleken található puhább keverék tökéletes kompromisszum a száraz és nedves körülmények között. A profil közvetlenül a sokszoros tesztgyőztes ANGEL™ GT-től származik. A rövidebb, de szélesebb érintkezési felületnek hála, javul a kopásállóság, éppúgy, mint a kezelhetőség, ami szinte állandó mard a teljes élettartam alatt.

A szerkezet a különböző keverékű futófelületeknek megfelelően lett kialakítva, úgy, hogy tökéletesen működjön megpakolt és/vagy nehezebb motorok esetén is. A továbbfejlesztett szerkezet is hozzájárul a vízen nyújtott jobb teljesítményhez, valamint kényelmesebb és magabiztosabb motorozást garantál.

Adatok
Cikkszám
pi-st2-r-150-70-r17
Hasonló termékek