MICHELIN CITY GRIP 2 Rear 130/80 - 15

MICHELIN CITY GRIP 2 Rear 130/80 - 15
Részletek

Méret: 130/80 - 15 63S TL

Gumiabroncs választáskor elsődleges szempontok a biztonság, tapadás minden körülmény között, megbízhatóság és nem utolsó sorban a hosszú élettartam.

2010 – 2018 között a Michelin ezekre az igényekre reagálva dobta piacra a nagy slágernek bizonyult City Grip abroncsát. A gyors tempóban növekvő globális piacon, nevezetesen a városokban és más beépített településeken a robogó tulajdonosok igényei még szigorúbbak lettek. Ezen igények kielégítésére hozza piacra a Michelin a City Grip 2 –t.

A Michelin City Grip 2-t úgy tervezték, hogy kielégítse a modern robogótulajdonosok igényeit, ideérte a magas tapadási igényt minden típusú úton, amellyel a városokban találkozhatnak. Ennek érdekében a Michelin technológiai központban dolgozó mérnökök innovatív vegyületet állítottak elő, amely speciális anyagokat, köztük a szilicium-dioxidot tartalmaz. Az új „cápafog” futófelület minta kialakításával példátlan tapadási teljesítményt biztosít nedves időben anélkül, hogy a hosszú élettartam rovására menne.

A City Grip egész évben használható, nagy méretválasztékkal, mely nem csak a kis motorral rendelkezők választhatják, hanem a maxi – és elektromos robogó tulajdonosok is

Adatok
Cikkszám
mi-cg2-r-130-80-15
Hasonló termékek